Sterkin
SEI
Instal
Uneto-VNI
Uneto-VNI
24 uurs Service

Service

Service mag u in de breedste zin van het woord zien bij Lenaers Technische Installaties. Een storing of klacht proberen wij altijd de zelfde dag nog op te lossen. Onderhoud kunt u door ons laten doen vanaf 08:30 tot 17:00 uur. Na 17:00 wordt u altijd te woord gestaan door één van de servicemonteurs.

Cv-ketel, wamtepomp(boiler), wtw-units & zonneboiler:
Wij plaatsen en onderhouden cv-ketels, warmtepompen, warmtepompboilers, wtw-units en zonneboilers. De monteurs hebben servicekoffers van alle gangbare merken en types in de auto zodat we u bij een eventuele storing altijd snel kunnen helpen.

Vervangen:
Wilt u de ketel laten vervangen, een nieuwe radiator laten plaatsen, verouderderde systemen laten vervangen dan zijn wij scherp geprijsd. Wij komen u graag advies geven over de nieuwste technieken in de verwarming zodat u optimaal plezier zal hebben van u nieuwe aankoop en de energie rekening zo laag mogelijk zal zijn.

Producten en onderdelen:
Voor het doe-het-zelf werk leveren wij ketels, radiatoren, onderdelen of complete installatiepakketten. Omdat vele warmtesystemen vaak groot en zwaar zijn bieden wij de mogelijkheid om deze bij u thuis af te komen leveren.

Op dit moment voeren wij service uit tot 50 km buiten Margraten.